Hírek

Már csak két hét a Soundig: itt a lényeg az idei felhozatalról!

Fotó: Mudra László - http://www.mudralaszlo.hu

Július elején megőrül a déli part, legalábbis Zamárdi és környéke, hiszen július 6-án startol a Balaton Sound Fesztivál.

Az öt nap alatt tizenegy színpadon folyamatosan pörögnek majd a programok. Rekordszámú, majd’ 100 nemzetközi sztárvendég teszi tiszteletét a Balaton partján, köztük a korábban már bejelentett Grammy díjas duó, Macklemore & Ryan Lewis, valamint az elektronikus zene világhírű és tavaly a világ legjobb DJ párosának választott Dimitri Vegas & Like Mike. Itt lesz a világ legkeresettebb lemezlovasa, a világ harmadik legjobb DJ-jeként számon tartott Martin Garrix és a listán negyedik Armin van Buuren is. 

A Balaton Sound szervezői az idei évtől új szolgáltatással is kedveskednek azok számára, akik igazán különleges élményre vágynak. A nemzetközi house, tech-house és deep house szcéna élvonalába tartozó előadók július 6. és 10. között,

minden délután speciális daytime szetteket játszanak a Balaton Sound Party Boat-ján.

A hajó a programnapokon 14 órától már dübörögve várja a látogatóit, 15 órakor fut ki, amikortól kezdetét veszi egy 4 órás féktelen party-utazás a nyílt vízen.

Így menj: Budapestről a legegyszerűbb vonattal, 1400-1800 forintért váltható 26 éven aluliaknak szóló 33%-os jegy Zamárdiba, így 4000 forintból meg is van az utazás, ami 2 óra alatt megvan.

Legnépszerűbb

Csak a legjobb zenéket játsszuk, éjjel-nappal!

Minden további infót itt kérhetsz: info@bestradio.hu

Copyright © 2015 Best Rádió - Next Media

To Top