Hírek

Taliándörögd a magyar színház fővárosa lesz 10 napra

Művészetek Völgye

Még több fiatalokat vonzó program, ennél is több családi program, a könnyűzenei nagykoncertek mellett pedig kiemelt figyelem a színházi eseményeken – a 26. Művészetek völgye július 22-én startol idén három településen: Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

A legszélesebb közönség a könnyűzenei koncerteken gyülekezik, így biztos, hogy sok ember előtt játszik a Hiperkarma, az Ocho Macho, az Elefánt, a Kiscsillag, az Anima Sound Sistem vagy az Irie Maffia, ők már biztos ott lesznek idén a völgyben, de különlegességként csábíthat minket a nyáron egyedül itt koncertező Erik Sumo Band is.

Idén kiemelt hangsúly van a színházi és filmművészeti programokon is: ezek főhadiszállása Taliándörögdön kap helyet, ahol Színház Színpaddal várnak mindenkit. Különböző neves társulatok, és dokumentumfilmesek képviseltetik magukat, egy-egy előadással, filmvetítéssel.

A komolyzene sem marad ki a programok közül, a Kaláka Versudvarban, és a Harcsa Veronika Udvarban a szokásos színes műsorral készülnek, főként a családosok számára. Aki pedig a népművészet szedrelmese, minden számítást megtalál a Folk udvarban, ahol a néphagyomány csodáival ismerkedhetünk meg, pajtaszínház, táncház, mese és játék is lesz ezen a helyszínen.

Több zöld szervezet összefogásával előadások, túrák, játékok és kísérletek is várják a látogatókat. A Balaton-felvidék kincseivel, denevérekkel, vulkánokkal, madarakkal, csillagokkal ismerkedhetnek meg közelebbről a kicsik és a nagyok.

A kézműves sörök és gasztroújdonságok mellett természetesen a Kék Abroszos helyek is várják a látogatókat, a helyiek specialitásaival, vendégszeretetüket élvezve.

A települések között pedig idén is az ingyenes Csigabusz közlekedik.

Legnépszerűbb

Csak a legjobb zenéket játsszuk, éjjel-nappal!

Minden további infót itt kérhetsz: info@bestradio.hu

Copyright © 2015 Best Rádió - Next Media

To Top