Csapat

Egy rádió, ami tényleg a fiataloknak szól, róluk! Közvetlen hangnem, őket érdeklő információk és csak a legjobb zenék: ez a Best Rádió!

Az országban egyre többen ismernek minket, köszönhető az egyetemi rendezvényeken való jelenlétünknek, facebook és internetes aktivitásunknak, játékainknak. Közönségünk a középiskolás, egyetemi, valamint az „életbe kirepülő” fiatalok. Zenei palettánk az ő ízlésük keresztmetszetéből áll össze, melyet folyamatos zenei tesztekből és egyéb felmérésekből állítunk össze. A műsorfolyam szerkezete, a megszólalások, hírek tartalma is az ő érdeklődési körüket fedi le.

Fontos számunkra az interaktivitás, valamint az, hogy a legtöbb, fiataloknak szóló rendezvényen képviseltessük magunkat, beszámoljunk a történésekről, a helyszínen készített anyagokkal hozzuk őket közelebb egy-egy programhoz. A rádió csapata a média iránt elhivatott tehetséges fiatalokból áll: szakmai felügyelet alatt végzik különböző munkáikat, legyen szó műsorvezetésről, hírszerkesztésről, vagy háttérmunkáról.

A Best Rádió nem csak szórakoztat: egy médiaműhely, mely gyakorlati lehetőséget biztosít a kezdő, tehetséges fiataloknak.

Csak a legjobb zenéket játsszuk, éjjel-nappal!

Minden további infót itt kérhetsz: info@bestradio.hu

Copyright © 2015 Best Rádió - Next Media

To Top